בסיסי

חומצי

סוג המזון

גבוה

בינוני

נמוך

נמוך

בינוני

גבוה

מולסה
-
v
-
-
-
-
מונוסודיום גלוטמט
-
-
-
v
-
-
מיונז
-
-
-
v
-
-
מיורן (תבלין)
-
v
-
-
-
-
מייפל (סירופ)
-
-
-
v
-
-
מים מהברז
-
-
v
v
-
-
מיסו (סויה)
v
-
-
-
-
-
מיץ אגסים
-
-
v
-
-
-
מיץ אננס
-
v
-
-
-
-
מיץ אשכוליות
-
v
-
-
-
-
מיץ גזר
-
-
-
v
-
-
מיץ לימון
v
-
-
-
-
-
מיץ עגבניות
-
-
-
v
-
-
מיץ ענבים
-
-
v
-
-
-
מיץ פירות יער
-
-
v
-
-
-
מיץ תפוזים
-
-
v
-
-
-
מיץ תפוחים
-
-
v
-
-
-
מלון
v
-
-
-
-
-
מלח אטלנטי
v
-
-
-
-
-
מלח שולחן
-
-
-
-
-
v
מלפפון
-
-
v
-
-
-
מלפפון חמוץ
-
-
-
-
v
-
מנגו
v
-
-
-
-
-
מנגולד (עלים)
-
-
-
v
-
-
מנדרינה
v
-
-
-
-
-
מצות
-
-
-
-
-
v
מצות שמורות
-
-
-
-
v
-
מקרוני
-
-
-
-
-
v
מרגרינה
-
-
v
-
-
-
משמש
-
v
-
-
-
-
משקאות קלים
-
-
-
-
-
v
משקאות מוגזים
-
-
-
-
-
v